Informatie

 

Prijzen

Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW.

 

Verzendkosten

losse band per stuk: € 5,-

losse velg per stuk: € 6,95

compleet wiel (gemonteerde velg/bandcombinatie) per stuk: € 10,-

 

Overige artikelen (geen velgen en banden) afhankelijk van het gewicht van de verzending:

0 - 10 kg: € 6,95

11 - 30 kg: € 10,-

Boven 30 kg: op aanvraag en in overleg.

 

Milieukosten

Op alle banden geldt een wettelijk verplichte verwijderingsbijdrage van € 1,79 inclusief BTW. Dit wordt over elke nieuwe band berekend. Van de opbrengsten van deze verwijderingsbijdrage wordt een milieuvriendelijke afvoer van oude autobanden betaald. Op uw factuur wordt dit aangegeven als "afvalbeheersingsbijdrage Nederland".

Voor meer informatie verwijzen wij naar de website www.recybem.nl

 

Montagekosten

Montage van losse banden in onze werkplaats is inclusief monteren, balanceren en montage van een nieuw ventiel en inclusief B.T.W.

Bij nieuw bestelde, complete sets wielen worden deze kosten niet berekend! De montagekosten zijn dan voor onze rekening.

 

 • 10, 12, 13 en 14 inch banden, per stuk: € 12,50         
 • 15 en 16 inch banden, per stuk: € 15,-
 • 17 en 18 inch banden, per stuk: € 20,-
 • 19 inch en groter, per stuk: € 25,-
 • Monteren en balanceren met Roadforce meting, per wiel vanaf: € 40,-

 

Balanceren:

Nabalanceren per wiel: € 12,50

Nabalanceren met Roadforce meting vanaf: € 40,-

 

Uitlijnen

2-Wieluitlijning:  € 37,50

4-Wieluitlijning:  € 55,-

Uitlijnen camper: € 55,-

Meerwerk uurloon t.g.v. onvoorziene omstandigheden:  € 50,-

(Uitlijnmethode afhankelijk van automerk en type)

 

Reparatie band:

Reparatie met plug: € 15,-

Reparatie van binnen uit: € 27,50

 

werkplaats

Betalingsmethoden

 

U kunt op drie manieren betalen:

 

- Vooruitbetaling via overschrijving

Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Bandenmax.com. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houdt echter wel rekening met één tot drie dagen overboektijd. Na het afronden van uw bestelling ontvangt u een factuur per mail. Hierop vindt u het totaalbedrag. Vermeld bij het overmaken het factuurnummer (rechtsbovenaan op de factuur)

Na ontvangst van uw betaling sturen wij de bestelde artikelen naar u op.

 

 - Contant/pinnen bij afhalen

Als u ervoor kiest de door u bestelde artikelen bij ons af te halen kunt u deze contant voldoen of via PIN betalen.

 

 

Bestelinformatie

U kunt de artikelen direct via de website bestellen. Uiteraard kunt u ons ook mailen, faxen of bellen om uw bestelling door te geven, of als u meer informatie wenst. Als u vragen heeft over een bepaald type velg, vermeld dan altijd:

- om welke velg het gaat, (merk, model, artikelnummer)

- op welke auto deze moeten passen, (merk, type, bouwjaar en bij voorkeur ook het kenteken)

- de maat van de originele banden die nu op uw auto zijn gemonteerd

Twijfelt u over een product of weet u niet zeker of het zal passen, neem dan altijd even contact met ons op. Wij helpen u dan verder en zorgen ervoor dat u het juiste wiel of de juiste band voor uw auto krijgt.

Mocht u velgen  besteld hebben via onze webshop, nemen wij altijd contact met u op. Voor een juiste bestelling hebben wij altijd enkele gegevens nodig (Zoals eerder genoemd: merk, type en bouwjaar van uw auto en bij voorkeur ook het kenteken). Aan de hand van deze gegevens zorgen wij ervoor dat u de juiste wielen voor uw auto krijgt. Wij versturen nooit iets waarover wij twijfels hebben!

Natuurlijk kunt u ook de door u uitgezochte banden of wielen door ons te laten monteren. Terwijl u in onze showroom/wachtruimte een kopje koffie drinkt, zorgen wij ervoor dat uw nieuwe wielen vakkundig gemonteerd worden in onze moderne werkplaats. Voor een nieuwe velg/band combinatie is dit geheel kostenloos. In dit geval maken wij eerst een afspraak met u zodat alles klaarstaat en u niet onnodig hoeft te wachten of, nog erger, onverrichter zake weer naar huis moet.

Ook (extreem) verlaagde auto's kunnen bij ons terecht. Dank zij onze allernieuwste verzonken hefbrug kunnen wij iedereen van dienst zijn.

 uitlijnapparatuur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Reparatie van wielen

Ongelukje gehad? Stoeprand geraakt? Dat kan iedereen overkomen. Het is niet altijd nodig om een complete velg te vervangen. In veel gevallen is het mogelijk om de velg te repareren voor een fractie van de prijs van een nieuwe velg. Bandenmax kan dit voor u verzorgen. Een reparatie is per geval verschillend en wordt dan ook ter plekke bekeken. U hoort dan van ons of reparatie mogelijk is en wat de kosten hiervan zijn. Reparatie van een velg kan vaak al vanaf € 40,-.

 

Stallen van wielen

Een extra service die wij bieden is het stallen van uw wielen. U kent het probleem als het weer tijd is om winter- of zomer banden te monteren: waar laat ik dat andere set wielen? Het tuinhuisje of de garage is vaak al overvol en de zware wielen naar de zolder slepen is ook geen optie. Ook het wisselen van de wielen langs de kant van de weg met een kleine krik is vaak geen pretje.

Bandenmax kan dit voor u verzorgen. Uw winterwielen worden op afspraak voor de winter gemonteerd en op druk gebracht. Vervolgens worden de zomerwielen schoon, droog en op de juiste manier opgeslagen zodat er geen vervorming van de band optreedt. In het voorjaar monteren wij uw zomerwielen weer, netjes op druk gebracht en gaan uw winterwielen in de opslag.

De kosten voor deze service bedragen € 60,- inclusief B.T.W. per jaar.

 

Garantiebepalingen

- Voor (mogelijke) aanspraak op garantie dient u uw aankoopfactuur te overleggen

- De garantieperiode gaat in op het moment van aankoop

- Garantie op de lak van velgen bedraagt 1 jaar

- Op gepolijste velgen, randen en/of gepolijste onderdelen zoals naafdeksels en centermoeren wordt geen garantie verleend

- Op chroom velgen wordt geen garantie verleend

- In de volgende gevallen wordt geen garantie verleend:

 •  Gebruikelijke slijtage zoals stoeprandschade of beschadigingen veroorzaakt door slecht wegdek
 •  Schade van buitenaf of door derden
 •  Steenslag
 •  Schade door aantasting van pekel en zout
 •  Corrosie
 •  Behandeling met verkeerde middelen zoals agressieve velgenreiniger
 •  Gebruik van slaglood bij balanceren
 •  Gebruik van verkeerde ventielen.
 •  Onvoldoende onderhoud
 •  Gebruik van sneeuwkettingen
 •  Bij reparatie of spuitwerk door derden
 •  Wanneer u uw velgen verkoopt vervalt de garantie
 •  Alle overige gevallen die in alle redelijkheid overduidelijk buiten de garantie vallen

 

Onderhoud velgen

 

 

Wij krijgen vaak de vraag hoe velgen nu het beste onderhouden kunnen worden. Wij hebben daarom een document samengesteld met onderhoudstips dat u hier kunt downloaden.

 

showroom

Speciale voorwaarden voor maatwerk

Wielen die speciaal voor u besteld zijn en die op maat gemaakt moeten worden voor uw auto kunnen nadat deze in productie zijn genomen niet meer afbesteld worden. U bent verplicht het volledige aankoopbedrag te voldoen. Tevens geldt voor maatwerk en speciale bestellingen de regeling dat minimaal 50% van het aankoopbedrag bij opdracht voldaan dient te worden en de overige 50% bij levering van de wielen. Wij zijn genoodzaakt dit te doen om te voorkomen dat wij blijven zitten met dure wielen die voor ons onverkoopbaar zijn. Hiervoor vragen wij uw begrip.

 

Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van onze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die op onze website wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. De informatie op onze website wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in onze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van Bandenmax.com. Wij kunnen er niet voor instaan dat de informatie op onze website geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door u wordt geraadpleegd. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van onze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om onze website te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van onze website is verkregen. De algemene voorwaarden van Bandenmax kunt u hier downloaden.

 

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8.00 tot 17.00 uur

Zaterdag: 8.00 tot 13.00 uur

 

 

Website realisatie: S-Inside Design & Development